Eekhoornhuis

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

8 artikel(en)

per pagina

1

8 artikel(en)

per pagina

1

Geef uw tuin een landelijke uitstraling met een eekhoornhuis.

Door een eekhoornhuis in uw tuin te plaatsen geeft u uw tuin een leuk extra’tje! Wat is er nou leuker dan een eekhoorntje in uw tuin? Door een eekhoornhuis te plaatsen geeft u de eekhoorn namelijk ook een kans om zich te nestelen of anders wel zijn voedsel op te slaan. Veel van de verstopte wintervoorraad gaat namelijk verloren door sneeuw en andere neerslag, waardoor eekhoorns hun eigen voorraad niet terug kunnen vinden.

Help de eekhoorns met een eekhoornhuis!

Sinds een aantal jaren is het voor de eekhoorns moeilijker om nog een geschikte nest- en voederplaats te vinden. Dit komt voornamelijk door het verstedelijken van Nederland. Door de aanschaf van een eekhoornhuis kunt u dus zo’n eekhoorntje een veilige plaats bieden om zijn voedsel op te kunnen slaan en zich te nestelen. Ook is het belangrijk voor de veiligheid van de eekhoorn dat er een geschikte plaats wordt gecreëerd om zijn voedsel op te kunnen slaan. Een eekhoorn gaat zich dan nestelen op plekken die daar ongeschikt voor zijn. Op deze manier ontstaat er al gauw een valpartij. Welke vaak doodsoorzaken kunnen betekenen voor eekhoorns.

Andere doodsoorzaken voor eekhoorns zijn vaak bijtwonden van katten en/of honden en aanrijdingen. Er zijn dus genoeg redenen om een eekhoorn te voorzien van een veilige plaats om zijn voedsel op te kunnen slaan.

Hoe bevestig ik een eekhoornhuis?

Er is bijna niets belangrijker dan de plek waar u uw eekhoornhuis bevestigd. Het is namelijk goed om te weten dat een eekhoorn vaak 2 nesten bouwt. Dit doen ze zodat ze in geval van nood van het ene naar het andere nest kunnen vluchten. Hierdoor zou het ook wijsheid zijn om meerdere eekhoornhuizen op te hangen in uw omgeving. Ook  is het belangrijk dat de eekhoornhuizen in elkaars zicht hangen, door dit te doen geeft u de eekhoorn een vertrouwd gevoel en zal deze vaker terugkomen in het eekhoornhuis. De beste hoogte voor een eekhoornhuis is ongeveer 3 á 4 meter van de grond.

Help de eekhoorns met uw eigen voedselvoorraad!

Eekhoorns vinden niet altijd voldoende voedsel in de winter, maar door een eekhoornvoederhuisje aan te schaffen kunt u de eekhoorns hiermee een handje helpen! Op deze manier is het voor de eekhoorn makkelijker om zichzelf en zijn jongen te voorzien van voedsel.

Hoge kwaliteit, snel leverbaar.

Natuurlijk zijn al onze eekhoornhuizen van een hoogwaardige kwaliteit en snel leverbaar. Het is natuurlijk leuk dat al onze producten zo snel mogelijk bij u aan de deur aangeboden kunnen worden. Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, de volgende dag in huis!

 

.