Insectenhotels

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

21 artikel(en)

per pagina

1

21 artikel(en)

per pagina

1

Een insectenhotel, waarom?

Door de verstedelijking die zich momenteel plaatsvindt in Nederland kunnen veel soorten insecten steeds moeilijker een geschikte plaats vinden om zich te nestelen. Een goede oplossing voor dit probleem is een insectenhuis. Door een insectenhuis aan te schaffen helpt u verschillende soorten insecten al snel aan een geschikte broed- en nestplaats. Ook voor het overwinteren van verschillende soorten insecten is biedt het insectenhuis de perfecte oplossing. In de zomer wordt het insectenhuis veelal gebruikt door insecten die zich willen voortplanten. Een insectenhotel biedt dus de uitkomst voor alle vier de seizoenen van het jaar.

Dat u verschillende soorten insecten hiermee een plezier doet hoeft natuurlijk niet het enige voordeel te zijn van het insectenhuis. Al onze insectenhotels zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren, prints en designs. Zo vindt u altijd wel een insectenhuis die in de sfeerbeleving van uw tuin volstaat.

Meer voordelen van insectenhotels

Een insectenhuis is niet alleen een goede oplossing voor het onderdak bieden aan insecten. Ook voor u is het leuk als er allerlei verschillende soorten insecten zich in uw tuin bevinden. Toch trekt elk insectenhuis niet elk soort insect aan, de insectenhuizen zijn hier namelijk volledig op aangepast. Belangrijk is wel hier rekening mee te houden als u een insectenhuis aanschaft.

Een insectenhuis is ook de perfecte manier om de larven van de genestelde insecten te beschermen. De larven zitten namelijk op een beschermde plek waar eventuele roofdieren niet bij kunnen. Ook de insecten kunnen zich zo op een veilige manier voortplanten. Natuurlijk zitten er nog meer voordelen aan het aanschaffen van een insectenhuis. Wat te denken van ongediertebestrijding in uw eigen tuin? Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat insecten een grote hoeveelheid bladluis per dag eten. Zo hoeft u zelf niet in actie te komen tegen bestrijding van deze beestjes en bent u ook minder bestrijdingsmiddel benodigd die ook nog eens erg milieubelastend zijn. Ook voor de bestuiving van uw bloemen is een insectenhotel de juiste aanschaf. Solitaire bijen zouden zich namelijk prima kunnen nestelen in een van onze nestkasten.

Hoge kwaliteit!

Natuurlijk worden ook al onze insectenhotels geproduceerd van een hoogwaardige kwaliteit materiaal. Dit natuurlijk ook zodat uw insectenhuis een zo lang mogelijke levensduur bevat. Zo’n fraai insectenhuis moet natuurlijk intensief en lang gebruikt kunnen worden door allerlei soorten insecten in uw omgeving!

Snelle levering!

Natuurlijk houden wij alle insectenhotels en overige nestkasten op voorraad in ons eigen magazijn. Want het zoeken en aanschaffen van een insectenhuis is natuurlijk leuk, maar als deze ook nog eens snel geleverd kan worden zou het natuurlijk helemaal perfect zijn!

Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis!

Insectenhotel kopen?

.